FRAMTIDENS
SMARTA
LÖSNINGAR
FRAMTIDENS
SMARTA
LÖSNINGAR
Slider

FRAMTIDENS 
SMARTA 
LÖSNINGAR

Lösningar för kraftfördelning


Elbogens breda kunnande gör att vi kan åta oss hela kedjan inom ett infrastrukturprojekt – från projektering, design och tillverkning till montering och installation på plats.

Läs mer

Bästa partnern
för industrin


Elbogen tillverkar ett brett sortiment av elektrisk utrustning, elskåp, kontrollutrustning, apparatskåp och styrsystem.

Läs mer

Bygg framtiden med oss

HÖGLANDSSJUKHUSET I EKSJÖ

HÖGLANDSSJUKHUSET I EKSJÖ

Ställverk Tech6000

LÄS MER

HÖGLANDSSJUKHUSET I EKSJÖ

HÖGLANDSSJUKHUSET I EKSJÖ

Inställning och kontroll av parametrar

LÄS MER

HÖGLANDSSJUKHUSET I EKSJÖ

HÖGLANDSSJUKHUSET I EKSJÖ

UPS med tillhörande batteribanker

LÄS MER

HÖGLANDSSJUKHUSET I EKSJÖ

HÖGLANDSSJUKHUSET I EKSJÖ

Mycket batteribackup för kritiska drifter

LÄS MER

Produkter och tjänster

VI REKRYTERAR

 

 

PLATSMONTÖR ELKRAFT

Till Elbogen Electric AB i Malmö söker vi en erfaren platsmontör för arbete med installation, driftsättning, service och ombyggnad av ställverk, apparatskåp, centraler och annan elanläggningsutrustning.

Du har elutbildning kombinerat med god yrkeserfarenhet. Du har kunskap om och erfarenhet av arbete med låg- och mellanspänningsställverk och elanläggningsuppbyggnad. Du är van vid kundkontakt och att arbeta med både nyinstallationer och service hos slutanvändare. Har du dessutom erfarenhet av att koordinera arbetsuppgifter och leda andra är det särskilt meriterande.

Du är drivande och ansvarstagande samtidigt som du är noggrann och strukturerad. Resor i tjänsten är vanligt förekommande och körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan via mejl till Operations Manager Joakim Ponnert:

Joakim.ponnert@elbogenelectric.se

PROJEKTLEDARE INOM ELKRAFT

Som projektledare inom affärsområdet Entreprenad är du ansvarig för att planera, leda, fördela och följa upp arbetsuppgifterna i pågående projekt ända fram till att överlämning sker till kund. Genom kontinuerlig och noggrann uppföljning samt kontroll ser du till att projekten följer upprättad kalkyl och tidsplan. Du är också den som ansvarar för kundkontakten i pågående projekt. Du driver uppstartsmöten, återkoppling och överlämning vilket gör det till en kundnära position.

Du ingår i ett team om andra projektledare, har placering på huvudkontoret i Malmö och rapporterar till projektchefen. Beroende på storlek på projekten som du driver kan det förekomma att du leder flera projekt parallellt.

Läs mer om jobbet / sök jobbet på Emploid

  

KONSTRUKTÖR INOM ELKRAFT

I rollen som konstruktör på Elbogen kommer du i ett nära samarbete med projektledare, produktion, säljsupport och kunder leverera specifika kundprojekt inom Elbogens produkter. Ditt ansvarsområde kommer att vara konstruktion och design varpå du kommer ha en central position i projekten. Du kommer att tillhöra ett team med andra konstruktörer, vara placerad på Elbogens huvudkontor i Malmö och rapportera till Operations Manager.

Läs mer om jobbet / sök jobbet på Emploid

TRÄFFA 

VÅRA

MEDARBETARE

Dennis Sällström


Dennis kom direkt från högskolan, har haft olika roller i företaget och jobbar idag som teknisk innesäljare. ”Elbogen är bra på att skapa en utvecklingskurva för sina anställda”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Följ Elbogen på Instagram och ta del av våra senaste historier och berättelser – om folket på Elbogen men även all våra spännande projekt!