Tel: +46(0) 40 – 680 21 00 - Mail: info@elbogenelectric.se

Produkter och Tjänster.

Kompletta lösningar

Elbogen Electric AB / Produkter och Tjänster

Kraftentreprenad

Kraftentreprenad Kraftentreprenader är en del av Elbogen Electrics verksamhet. Vår styrka ligger i kompetensen att ta ett helhetsansvar för hela kraftentreprenaden, från analys och konstruktion till installation av nyckelfärdig lösning. Självfallet….

Läs mer

Serietillverkning

Serietillverkning Har ni behov av rationell serietillverkning är Elbogen Electric rätt partner. Vi utför serietillverkning av automationsskåp, automationsplåtar och plåtskåp. Alla montage avslutas med omfattande tester, vilka dokumenteras enligt varje….

Läs mer

Plåtbearbetning

Plåtbearbetning Cetec AB är ett företag inom Elbogen Electric-koncernen, beläget i Malmö. Vår huvudsakliga sysselsättning är plåtbearbetning i olika former. Cetec AB har mycket hög kompetens inom bearbetning av alla typer….

Läs mer

Tjänster

Tjänster Vi tillhandahåller även ett antal renodlade tjänster. Dessa har utvecklats utifrån den långa erfarenhet och branschkännedom som finns i företaget. Tjänsterna innefattar • Utredningsarbeten • Konstruktionsarbeten • Upprättande av….

Läs mer

Automation

Automation Behovet av att styra och övervaka processer finns i många olika branscher och sammanhang. Det kan handla om att styra tillverkning inom exempelvis vattenverk eller livsmedelsindustrin, eller klimatanläggningar i offentliga….

Läs mer

Ställverk

Ställverk och transformatorer Självklart förväntar vi oss att el ska vara driftsäker, ha bra kvalitet, men framförallt når sin destination på ett tryggt och säkert sätt – oavsett om det….

Läs mer

Centraler

Centraler Elbogen Electric erbjuder skräddarsydda fördelnings- belysnings- och multimediacentraler för olika miljöer upp till 630A i kapslingsklass IP20 – IP65, även i rostfri plåt. Vi har utvecklat marknadens mest användarvänliga….

Läs mer

Service

Service En av de absolut viktigaste aspekterna i dagens konkurrensutsatta värld är tillförlitlighet och driftsäkerhet; det blir allt viktigare att kunna förebygga eventuella fel. Ett oförutsett driftstopp innebär inte bara stilleståndskostnad utan sannolikt även framtida….

Läs mer
Back to Top